Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

UMETNOST ODPUŠČANJA

Knjižni komplet

UMETNOST ODPUŠČANJA
UGODNO
  • Redna cena:

    9,90 €

  • Popust:

    0,99 € (10%)

  • Cena s kartico zvestobe:

    8,91 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 8,91 € (0%)
  • Šifra artikla:

    600485

  • Avtor:

    različni avtorji

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KPL

Opis izdelka

Jean Monbourquette
KAKO ODPUSTITI

Odpustiti ni lahko. Ni dovolj, da to hočemo. Odpuščanje je umetnost. Skrivnost te umetnosti je v razumevanju, da odpuščanja ne moremo omejiti na dejanje volje ali na moralno dolžnost.
Odpuščanje je namreč sad procesa, ki vključuje vse človeške zmožnosti. Znati odpustiti pomeni osvoboditi se tesnobnega nemira, ki ga prinašajo zamere, in narediti odpuščanje za izvor in sredstvo psihološke in duhovne rasti.
Jean Monbourquette, o.m.i. (1933-2011), je bil profesor na institutu za pastoralno teologijona Univerzi Saint-Paul v Ottawi, kjer je v svetovalnem Centru koordiniral in vodil različne skupine, zlasti za zakonske pare in starše.
Avtor je dosegel magisterij iz teologije, filozofije in vzgojnih znanosti na Univerzi v Ottawi, magisterij klinične psihologije na Univerzi v San Franciscu in doktorat psihologije v mednarodnem kolidžu v Los Angelesu.
Njegovi najbolj znani deli sta »Aimer, perdre et grandir« (Ljubiti, izgubiti in rasti) in »Mourir en vie!« (Umreti v življenju).
232 strani, 12,5 x 20,5 cm broširano z zavihki.


Wunibald Müller
ODPUŠČANJE

Že bežen pogled na skrbno in premišljeno izbrane naslove (Kdor zna odpuščati, je osvobojen, Žrtve in storilci, Odpuščanje in usmiljenje, Ko najdemo smisel in Ko si znamo odpustiti) govori v prid dobri izbiri in knjigo uvršča med prvence duhovne literature. Koristila bo vernim in drugače vernim, ki se že leta spopadajo z željo po odpuščanju in se kljub dobri volji ne morejo izviti iz spon maščevanja. Müllerjeva knjiga blesti v svojem umirjenem slogu in duhovni svežini. Stavki so kakor modri izreki, ki bralca vabijo k razmišljanju. Knjiga se bere počasi, da njena moč objame srce in spomin. To je posebna vrednost Müllerjeve knjige in nekaj, kar lahko navduši zahtevnejše bralce.
Wunibald Müller, rojen 1950, s svojo družino živi v Würzburgu (Nemčija), je doktor teologije in diplomirani psiholog ter psihoterapevt. V terapevtsko-duhovnem centru »Recollectio-Haus« v opatiji Münsterschwarzach, ki ga je ustanovil in ga vodi od njegovega začetka (1991) opravlja svetovalno dejavnost. Pri delu mu pomaga strokovni tim in duhovni voditelj centra Anselm Grün. Wunibald Müller se veliko posveča tudi pisanju, številne njegove uspešne knjige posegajo na področja duhovnosti, življenjskega svetovanja in psihologije.

64 strani, 12 x 20 cm, broširano z zavihki.