Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Kartica zvestobe Ognjišča

Kaj je Kartica zvestobe?

Kartica zvestobe je članska kartica članov knjižnega Kluba Ognjišče, s katero so člani kluba upravičeni do nakupa knjig, CD ter DVD plošč izdanih pri založbi Ognjišče in Slomškovi založbi po klubskih cenah ter nekaterih izbranih artiklov. S Kartico zvestobe kupujete pri Ognjišču ceneje.

Člani Knjižnega kluba Ognjišče (KKO)

Člani KKO so osebe, ki posredujejo svoje ime in priimek, naslov ter e-poštni naslov in so s trem vpisani v register KKO članov. Poleg tega lahko skladno s svojimi potrebami in željami posredujejo tudi druge podatke. Upravitelj Ognjišče d.o.o. in knjigarna.ognjisce.si/... bosta vse prejete podatke varovala skladno s pravili zasebnosti in v nobenem primeru prejetih podatkov ne bosta posredovala tretjim osebam ali pa jih uporabila za druge namene. Vsak uporabnik storitve KKO ima svojo člansko številko (kartico), s katero se predstavi.

Kako lahko prejmem Kartico zvestobe?

Kartico zvestobe prejmejo brezplačno vsi člani Kluba Ognjišče. Član lahko postane vsak, ki na Ognjišče vrne izpolnjeno in podpisano pristopnico.

Kartice so izdane občasno, neglede ali je nov član že prejel kartico, pa je v bazi in se mu ob naročilih in nakupih, če se indentificira kot član, nakupi že obračunavajo po klubskih cenah.

Kakšne obveznosti imam, če postanem član Kluba Ognjišče?

Obveznosti ni. Prejeli boste člansko kartico in občasno vas bomo seznanili s knjižnimi novostmi ter s posebnimi akcijami. Če se ob nakupu izkažete, da ste člani kluba, boste upravičeni do klubskih cen vseh izdaj Ognjišča.

Kje lahko kupujem s Kartico zvestobe in kakšne so klubske cene?

S Kartico zvestobe lahko kupujete v prodajalnah Ognjišča v Kopru (Trg Brolo 10), v Kranju (Koroška c. 19), v Mariboru (Gosposka ulica 17) in na Ptuju (Slovenski trg 14): ali naročite po telefonu ali internetu in vam knjige pošljemo po pošti. Klubske cene (kadar to omogoča Zakon o enotni ceni knjige*) so nižje 10 % ali več.

Kdaj bom lahko kupoval po klubskih cenah?

Ugodnosti klubskih cen vam bomo priznali takoj, ko dobimo vrnjeno pristopnico. Ob nakupu prek telefona ali osebno, pa povejte, da ste že vrnili pristopnico in vam bomo lahko upošteval. Vsi spletni nakupi so po klubskih pogojih KKO ne glede na članstvo.

Ugodnosti za člane KKO

Z vpisom v register KKO članov lahko koristite različne članske ugodnosti:

• nakupovanje v prodajalnah pod ugodnejšimi pogoji (pri nakupu knjig in drugih izdaj, kadar to omogoča Zakon o enotni ceni knjige*)

• pomoč pri nakupovanju in pri posebnih naročilih preko telefonske številke 05/ 6117-220

• sodelovanje v nagradnih igrah

• prejemanje občasnih obvestil o knjigah Ognjišča in posebnih ponudbah po elektronski pošti

• in druge.



+++

* Zakon o enotni ceni knjige

Dne 26.8.2014 je stopil v veljavo Zakon o enotni ceni knjige, ki ga je sprejel Državni zbor Republike Slovenije na seji dne 30.01.2014 št. 003-02-1/2014-8. Ta zakon ureja delovanje knjižnega trga in določa časovno omejeno (šest mesecev) enotno ceno knjige.

Založbe in knjigarne (trgovine) za knjige izdane po 26.08.2014 ne smejo prvih šest mesecev po izidu knjige priznati nikakršnih popustov končnim strankam.

Ta določila veljajo tudi za Knjižni klub Ognjišče (KKO).

+++