Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

ZDRAVJE z Božjo pomočjo

Knjižni komplet

ZDRAVJE z Božjo pomočjo
UGODNO
  • Cena:

    9,90 €

  • Šifra artikla:

    600483

  • Avtor:

    različni avtorji

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KPL

Opis izdelka

Manfred Lütz
VESELJE DO ŽIVLJENJA

Knjiga o tveganjih in stranskih učinkih pretirane skrbi za zdravje in o tem, kako uživati v življenju.

V svoji knjigi strelja satirične topovske krogle na pretirani trud, ki ga vlagamo v hiper kondicijo, v starost brez gubic in umetno samopremagovanje pri hrani. Lütz se prerpsoto bori za več veselja do življenaj in ima boljše argumente kot nasprotna stran.
Diplomirani teolog Manfred Lütz, dr. med., je psihiater in primarij ene od psihiatričnih bolnišnic v Kolnu v Nemčiji. Kot docent deluje na več akademijah in inštitutih, poleg tega pa je tudi objavil več del o mejnih medicinskih, psihoterapevtskih in etičnih vprašanjih.
216 strani, 16 x 22 cm, trda vezava.


Karl Freilingsdorf: PODOBE O BOGU
Kako povzročijo bolezen - kako ozdravljajo

Iz življenjskih in verskih zgodb, ki jih je raziskoval avtor, so izpeljane štiri najpogostejše negativne podobe o Bogu: bog sodnik, ki kaznuje, bog smrti, bog knjigovodja in bog storilnosti, ki preobremenjuje.
Temu ustrezno so nato vsakič predstavljene tudi podobe Boga iz krščanskega razodetja, ki zdravi in osvobaja: usmiljeni in ljubeči Bog, Bog življenja, dobri pastir in Bog rodovitnosti.
Pričujoča knjiga vas želi spodbuditi in opogumiti, da se soočite s svojimi raznolikimi podobami Boga, ki so nastale predvsem v času vašega otroštva. Le v zavestnem soočenju z njimi lahko na eni strani razkrinkamo podobe Boga, ki nas potiskajo v bolezen, in na drugi strani odkrivamo resničnega Boga, ki se nam je razodel v Jezusu, ga po njem spoznamo in se ga naučimo ljubiti.
96 strani, 12 x 20 cm, broširano z zavihki.