Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

POTI ŽIVLJENJA - POTOPISI IN ZGODBE

Knjižni komplet

POTI ŽIVLJENJA - POTOPISI IN ZGODBE
UGODNO
  • Cena:

    9,90 €

  • Šifra artikla:

    600482

  • Avtor:

    različni avtorji

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KPL

Opis izdelka

Ivan Gričnik
MOJ CAMINO

»MOJ CAMINO« ni običajen potopis o njegovih etapah, tamkajšnjih razmerah, zgodovinskih dejstvih in korakih od enega kraja do drugega. Camino de Santiago de Campostela pomeni pot v Santiago na zvezdno polje. V tej knjižici so opisane osebne refleksije o poti in sopotnikih, nenavadne in nepričakovane stvari, pustolovščine, in najbolj od vsega – narava. Opisano je tisto, kar je zaznamovalo vse avtorjeve korake, vse tiste kilometre od izhodiščne točke do cilja. Avtor piše o ljudeh, s katerimi je hodil in se pogovarjal. Videli so se prvič in verjetno tudi zadnjič, na poti pa so bili eno.
80 strani, 12 x 20 cm, broširano, barvne fotografije.

Bojan Fekonja
DROBEC USODE IN KANČEK NEBES

Knjiga je presenetljiva izpoved človeka, ki ga je – skupaj z družino – strašna usoda (ženine) bolezni pahnila v situacijo, v kateri se dandanes znajdejo mnogi, a ne vedo, kako se upreti »usodi bližajočega se konca«. Avtor in njegov bližnji krog pa ni obupaval. Odločil se je za življenje! In dobil bitko! Občutena pripoved je zgled "uporništva" mnogim, ki bi morebiti klonili pred boleznijo. Je zgled ohranjanja optimizma, čeprav s skromnimi možnostmi za končno veselje, srečo ... A celo "rak" ni nekaj, pred čimer bi morali kloniti. Zlasti, če imamo nekoga, ki nam je pripravljen stati ob strani.
136 strani, 13 x 20 cm, broširano z zavihki.

Ivan Gričnik
OD SANTIAGA DO ASSISIJA

Nov potopis popotnika in romarja Ivana Gričnika, ki je nadaljevanje potopisa Moj Camino. Avtor opiše dogodke na poti, ki jo je prehodil sv. Frančišek in sicer od Dovadole do Assisija. Pri tem ne gre zgolj za suhoparno opisovanje poti, ampak za osebna spoznanja, ki človeku ostanejo globoko v srcu in nas za vedno zaznamujejo.
132 strani, 12 x 20cm, barvne fotografije, broširano šivano.