Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

ZAKON IN DRUŽINA II.

Knjižni komplet II.

ZAKON IN DRUŽINA II.
UGODNO
  • Cena:

    9,90 €

  • Šifra artikla:

    600481

  • Avtor:

    različni avtorji

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KPL

Opis izdelka

Eva Herman
PRINCIP NOETOVE BARKE

Avtorica se v pričujoči knjigi povsem osredotoči na problem današnje družine in na reševanje iz njene najgloblje krize. V sedmih poglavjih kot široko razgledana raziskovalna novinarka spregovori o identiteti moškega, o identiteti ženske, o otroštvu in mladostništvu, o razvrednotenju družine kot zastarelem modelu, o državnem eksperimentiranju z izobraževanjem in vzgojo mladih rodov, o družinski politiki ter o solidarnosti kot pozabljeni kreposti.
EVA HERMAN (roj. 1958) je novinarka nemške televizije, publicistka in voditeljica pogovornih oddaj. Ko je v 39. letu življenja prvič doživela materinstvo, se ji je »svet« dobesedno obrnil na glavo. Odkrila je svet pristnega in pravega družinskega življenja.
220 strani, 16 x 22 cm, broširano


Gerhard Müller
UPANJE DRUŽINE

Pogovor s kardinalom Gerhardom Ludwigom Müllerjem. Kardinal Müller nam jasno predstavi težave, s katerimi se dandanes spopadajo krščanske družine. V svojih odgovorih nas vodi h globljemu premisleku o večplastni povezavi med zakramentom zakona v naših krajevnih Cerkvah in pristnostjo procesa krščanskega uvajanja mladih. Ponuja veliko odličnih zamisli in nasvetov, kako na umirjen in poglobljen način premisliti o obravnavanih vprašanjih o družini znotraj izročila in občestva Cerkve. Knjižica je namenjena duhovnikom, krščanskim vzgojiteljem in vsem, ki jim krščanska vizija zakona in družine pomenita enega od temeljev vere. Bralci si bodo tako ustvarili uravnoteženo predstavo o prihajajoči redni sinodi o družini, ki bo oktobra letos v Rimu.
64 strani, 12 x 20 cm, broširano


Stanislav Slatinek
IZGUBLJENI PRSTAN

Kako pomagati ločenim in znova poročenim kristjanom. Z Izgubljenim prstanom želi avtor nagovoriti tako zaročence, ki se na zakon pripravljajo, da bi se z dobro pripravo in zavestno odločitvijo ter predanostjo drug drugemu izognili nepotrebnim morebitnim stiskam. Delo je namenjeno tudi tistim, ki so se znašli v težki preizkušnji ločitvenega procesa, vsem ločenim in znova poročenim, prav tako pa avtor namenja knjigo vsem, ki lahko kakorkoli pomagajo tistim, ki se na zakon pripravljajo, da bi čas priprave na zakon razumeli kot milostni čas in kot klic k zrelosti in odgovornosti.
188 strani, 14 x 21 cm, broširano, čb fotografije