Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za vsa naročila.

Kategorije

YOUCAT - PRIPRAVA NA BIRMO

priročnik za voditelje

YOUCAT - PRIPRAVA NA BIRMO
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  1,49 € (10%)

 • Cena s kartico zvestobe:

  13,41 €

 • Šifra artikla:

  600422

 • Avtor:

  Nils Baer

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
izv

Opis izdelka

Priročnik za voditelje

"Mladi niso tako površni," piše papež v svojem predgovoru v katekizmu Youcat. Vedeti hočejo, kaj verujejo. Zato se ta priprava osredotoča na bistvene vsebine naše vere. Gradivo za pripravo na birmo obsega knjižico Youcat Birma, namenjeno birmancem, in ta priročnik za katehete in voditelje birmanskih skupin. Obe knjigi sodita skupaj in se dopolnjujeta. Obe knjigi naredita enakih dvanajst korakov do birme. In obe knjgi se pri tem naslanjata na ista ključna mesta v Svetem pismu in v katekizmu Youcat.

V priročniku Youcat Priprava na birmose nahajajo v celoti pripravljeni načrti za birmanske ure. Vsako poglavje ima dodan članek s teološko podlago, ki birmanskemu animatorju posreduje ustrezno predznanje. Na začetku vsakega tematskega poglavja je uvod, ki poda splošne informacije o določeni temi, sledita dva predloga, kako temo predstaviti v skupini. Na koncu vsakega poglavja je gradivo, ki ga je mogoče uporabiti (tudi razrezati).

104 strani, 21 x 29,7 cm, broširano, dvobarvne ilustracije