Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

ANGELČEK BELO ZLAT S SRCEM 20cm

ANGELČEK BELO ZLAT S SRCEM 20cm
 • Cena:

  61,90 €

 • Šifra artikla:

  261050

 • Material:

  Marmor v prahu

 • Barva:

  Zlata

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Kip angela varuha, ki v svojih rokah drži srce, simbol neskončne ljubezni in zaščite. Angel je upodobljen v mirni, spokojni drži, s prijaznim izrazom na obrazu, ki izžareva sočutje in nežnost. Njegova krila so široko razprta, kar poudarja njegovo pripravljenost, da varuje in ščiti.

Srce, ki ga angel drži, je osrednji element kipa. Narejeno je z natančnostjo in detajli, ki izžarevajo toplino in svetlobo. To srce predstavlja brezpogojno ljubezen in skrb, ki jo angel varuh nudi vsem, ki potrebujejo njegovo zaščito.Kip je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo njegovo trajnost in estetsko privlačnost. Fini detajli na oblačilih angela, njegovih krilih in obrazu so izjemno skrbno izdelani, kar daje kipu občutek realističnosti in žive prisotnosti.


Ta kip je več kot le umetniško delo; je simbol nebeške ljubezni in zaščite. Popoln je kot darilo za tiste, ki potrebujejo opomin na prisotnost angelov varuhov v svojem življenju, ali kot pomirjujoč in navdihujoč dodatek v vašem domu.

Naj ta kip angela varuha s srcem prinese mir, ljubezen in zaščito v vsak prostor, kjer bo postavljen.

Velikost: 20cm
Material: ulitek iz marmornega prahu