Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

MIKROSKOP MINI LED

MIKROSKOP MINI LED
  • MIKROSKOP MINI LED
  • Cena:

    20,95 €

  • Šifra artikla:

    258107

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Mini LED mikroskop - Odkrijte Božje stvarstvo Kako v resnici izgleda solatni list? Kaj se skriva v deževnici? Oglejte si majhne čudeže narave v velikem obsegu! Žepni mikroskop z LED osvetlitvijo za male raziskovalce 

Žepni mikroskop je izjemno močan model s povečevalnim razponom med 60x in 120x povečave. Je zelo lahek in izjemno kompaktne velikosti, tako da ga lahko pospravite v praktično vsak žep na hlačah ali jakni in ga zato vzamete s seboj kamorkoli. Žepni mikroskop je idealno orodje za približevanje zanimivega sveta znanosti tudi najmlajšim otrokom. Možnosti uporabe tega žepnega mikroskopa so skoraj neomejene. Model ima vgrajeno LED osvetlitev in zagotavlja ultra ostre slike z impresivno svetlobno intenzivnostjo. Paket vključuje tudi zanko in lepo darilno škatlo z navodili za uporabo. Idealen za na pot.

Velikost: 9,6 x 4,3 x 3 cm 
Material: Plastika
Vsebina: Mini LED mikroskop, povečava: 120-60x; z LED osvetlitvijo; z zanko; v embalaži z navodili za uporabo; deluje na 1x AAA baterijo - ni priložena.

Opozorilo:
Pozor! Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve. Nevarnost zadušitve z zanko. Učinek povečevalnega stekla - Nikoli ne glejte neposredno v sonce. Prosimo, obdržite embalažo!