Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

TUKAJ SEM ZATE: - in to je zgodba

mojega vstajenja : veliki teden po dnevi

TUKAJ SEM ZATE: - in to je zgodba
  • Cena:

    19,90 €

  • Šifra artikla:

    256188

  • Avtor:

    NATAŠA RUPENA

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
IZV

Opis izdelka

Nataša Rupena
Veliki teden po dnevih, TUKAJ SEM ZATE
Ko je na vrsto prišel Peter, mi je začuden rekel: »Gospod, ti mi noge umivaš?« Peter ni želel pustiti, da bi se jaz, Mesija in Božji Sin, ponižal in mu umil noge, saj ni razumel, zakaj to počnem. Pojasnil sem mu, da bo, če mu umijem noge, ves čist. Nato je od navdušenja vzkliknil: »Gospod, potem pa ne samo nog, ampak tudi roke in glavo!«

68 strani, trda vezava, 18 x 21 cm, barvne ilustracije, Samozaložba Nataša Rupena s.p.


Iz leta v leto se srečujemo z izzivom velikega tedna. Kako so se odvijali dogodki? Kaj je Jezus delal v ponedeljek in kaj se mu je zgodilo v četrtek? Kaj o tem pravijo Evangeliji?

Da bi ta čas lahko živeli v večji povezanosti z Bogom in da bi lahko sledili Jezusu pri njegovih zadnjih korakih zemeljskega življenja, je tukaj knjiga z naslovom Veliki teden po dnevih – od cvetne nedelje pa vse do Velikonočnega jutra!

Kaj je posebnost te knjige? V tej knjigi je ta, ki pripoveduje, Jezus sam. Pripoveduje nam o svojem globokem odnosu z Bogom Očetom, o svojem veselju, strahu, žalosti obupu, bolečinah in osamljenosti. Razkriva nam svojo ljubezen, ki jo želi dopolniti za vsako ceno in za vedno ostati z nami.

Kakor ostale knjige iz zbirke TUKAJ SEM ZATE, je tudi ta pisana in posvečena vsem deklicam in ženam tega sveta. Ne more biti drugače, saj sem vsebino doživljala skozi svojo ženskost. Vendar pa ni namenjena le našim hčerkam ali otrokom. Namenjena je vse nam, ženam, mamicam – saj v vsaki od nas živi ta mala deklica, ki čaka na popolno izpolnitev v ljubezni!


O avtorici:

Nataša Rupena je na akademiji Belle Arti v Benetkah doštudirala oblikovanje. Med študijem je doživela spreobrnjenje v krščansko (katoliško) vero, ki je močno preobrnil njeno življenjsko pot. Spoznala je, da jo življenje kot umetnice ne osrečuje, zato je zapustila okolje galerij in ateljeja ter se poglobila v študij teologije. Zaljubljena v Jezusa in njegove prijatelje v nebesih je Bogu izročila vse svoje talente in dolga leta v svojem delu ni našla pravega miru. Končno pa je po hujši bolezni našla svoje poslanstvo.
Njeno življenje je bilo duhovno vseskozi nadvse pestro in bogato: globoko doživljanje Boga in Njegove navzočnosti jo je vedno znova spodbujalo k pisanju in tako so nastajale molitve, zapiski in članki, objavljeni v katoliških medijih. Po bolezni, zaradi katere je za več mesecev obležala in hudem duhovnem boju, je nastala njena prva knjiga »Vsega hudega – reši nas, o Gospod!«. Kmalu za tem so začela nastajati še besedila in ilustracije za otroške knjige.