Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

CD - ZUNAJ Skupina 3in30

3in30 (Sašo in Robert)

CD - ZUNAJ Skupina 3in30
  • CD - ZUNAJ Skupina 3in30
  • CD - ZUNAJ Skupina 3in30
  • CD - ZUNAJ Skupina 3in30
  • Cena:

    12,00 €

  • Šifra artikla:

    248043

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

CD ZUNAJ -  3in30
V skupini 3in30 boste najbrž najprej prepoznali Saša Mugerlija in Robija Roliha, ki sta kot duo in v sodelovanju z različnimi skupinami izdala že tri plošče: Pred nami, Na naši strani in Danes. Pred nekaj leti so se jima pridružili Martin Božič (bas kitara), Jernej Ipavec (bobni) in Marko Ipavec (akustična kitara) in nastala je Skupina 3in30.

Na novi plošči z naslovom ZUNAJ, ki je hkrati tudi prvenec zasedbe 3in30 je 12 novih pesmi, ki so plod skupnega ustvarjanja, pogovorov, razmišljanj in preizpraševanj o njihovem odnosu s Kristusom v vsakodnevnem življenju in njihovih poteh. Na svež in neposreden način podajajo osebno izkušnjo vere, ki ni zavita v celofan in izbrušena do popolnosti, saj je predvsem pot, na kateri Kristus prav iz njihovih pomanjkljivosti, preizkušenj in padcev brusi bisere in jih kliče bliže k sebi. Dokaz za to je mozaik njihovih karakterjev – vsak totalno drugačen. V človeški pomanjkljivosti je lahko to recept za atomsko bombo, a ko Kristus vsakega posebej povabi v hojo za Njim in ga brusi, se iz tega rojeva pravo občestvo in živa, dejavna ljubezen!

Vse, kar smo in kar živimo, smo se odločili povedati »3in30 besedah«. Ob tem smo začutili Tvoj klic in tvoje povabilo: »Tega, kar imate in kar bi radi povedali, ne skrivajte za zidovi in ne puščajte v predalih! Pridite ven, kajti čakam vas Zunaj!« (Sašo, Robi, Martin, Jernej, Marko – 3in30)


ALBUM ZUNAJ – PESMI:
    1. 33 besed
    2. Zunaj
    3. Reši me!
    4. Nazaj h koreninam
    5. Tretji dan
    6. Za Teboj
    7. Domov
    8. Tvoj mir
    9. Ne, to ni moj Bog!
    10.  Malo mesto
    11. Jezus na vseh poteh
    12. Med bližino in distanco