Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

ANGELČEK BELO ZLAT S KRIŽEM 9,5 cm

ANGELČEK BELO ZLAT S KRIŽEM 9,5 cm
  • ANGELČEK BELO ZLAT S KRIŽEM 9,5 cm
  • ANGELČEK BELO ZLAT S KRIŽEM 9,5 cm
  • Cena:

    21,90 €

  • Šifra artikla:

    237274

  • Material:

    Kamen

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

ANGELČEK BELO ZLAT S KRIŽEM
Kip angela v molitvi s križem, simbolizira molitev in mir. Angel je upodobljen z nežnimi potezami obraza, ki izražajo spokojnost, milino in notranji mir. Njegova nežno razprta krila poudarjajo njegovo vlogo varuha in prinašalca božanskega miru.

Križ, ki ga angel drži, je osrednji element kipa in je skrbno izdelan z detajli, ki poudarjajo simboliko vere, upanja in odrešenja. Križ predstavlja duhovno moč in prisotnost božanske ljubezni, ki jo angel prinaša.

Angelove zaprte oči in nežne poteze obraza simbolizirajo globoko notranjo povezanost z božanskim, kontemplacijo in duhovno zavest. Ta značilnost kipa daje močan občutek miru in introspekcije, kar spodbuja k razmisleku in molitvi.



Kip je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja njegovo trajnost in estetsko privlačnost. Fini detajli na angelu, vključno z njegovimi oblačili, krili in nežnim obrazom, so natančno izdelani, kar kipu daje estetski videz.

Ta kip ni zgolj dekorativni predmet; je močan simbol vere, zaščite in notranjega miru, ki prinaša občutek duhovne podpore in tolažbe. Idealno se prilega v cerkve, kapelice ali domače oltarje, kjer lahko služi kot stalni opomin na moč molitve, miru in božanske prisotnosti. Naj ta kip angela s križem, nežnimi potezami in zaprtimi očmi prinese globok mir, duhovno moč in zaščito v vsak prostor, kjer bo postavljen.

Globok duhovni pomen kipa, skupaj z njegovo estetsko vrednostjo posebej izpostavlja angelove nežne poteze, kar ga naredi privlačnega za vernike in tiste, ki iščejo duhovno tolažbo in navdih.

Velikost: 9,5cm
Material: ulitek iz marmornega prahu