Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

HVALA ZA LEP DAN, DOBRI BOG

Zbirka zgodb za lahko noč

HVALA ZA LEP DAN, DOBRI BOG
PONATIS
  • Redna cena:

    16,90 €

  • Popust:

    1,69 € (10%)

  • Cena s kartico zvestobe:

    15,21 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 15,21 € (0%)
  • Šifra artikla:

    001612

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
IZV

Opis izdelka

Hvala za lep dan, dobri Bog

Zbirka zgodb za lahko noč

Hvala za lep dan, dobri Bog, je zbirka 20 sanjavih zgodb, ob katerih bodo otroci zaspali z mislijo: Bog me ima neizmerno rad! Slikovita besedila različnih avtorjev in prikupne ilustracije s pridihom nekdanjih časov ilustratorke Ellen Martens nas popeljejo v svet domišljije, kjer se zgodi marsikaj razburljivega. Na koncu pa je vse tako, kot mora biti. Nastopajo otroci s svojimi vsakdanjimi zgodbami: veliko skupne igre, pa izgubljena ninica, ukradena igračka. Nekatere zgodbe so kot basni: v njih se mala morska medvedka Trula uči plavati; veveriček Firbček hoče pomagati bukvi, ki izgublja listje; samozavesten osliček Jožek se uči ponižnosti … Vsak ima svoj mali izziv, in ko ga premaga, še bolj zaupa Bogu.
128 strani, 17 x 24 cm, trda vezava, barvne ilustracije

»V knjigah za otroke je ali res veliko verskega poudarka ali pa Boga sploh ni – pri tej knjigi je fino, da ga je nekaj, ne pa preveč. Vera je del življenja. V knjigi ni vsaka druga beseda Bog, ne izpade narejeno – ampak je vera spontano, neprisiljeno vpletena v zgodbe. Pozdravljam ta način!«

Marta, mama štirih predšolskih otrok Knjiga je primerna za branje našim najmlajšim kristjanom, starim 3 leta in več. Primerna je tudi za učenje in utrjevanje branja malih tiskanih črk, saj je pisava zelo velika, zgodbe pa kratke.