Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

KRSTNI PAKET ZA OBRED MODER

KRSTNI PAKET ZA OBRED MODER
Komplet za obred
  • Cena:

    45,00 €

  • Šifra artikla:

    001580

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KPL

Opis izdelka

Krst je srečanje, ob katerem te Kristus za vse tvoje življenje sprejme v skupnost s seboj in vso cerkvijo. Postaneš kristjan. 
Youcat za otroke

KRSTNI PAKET ZA OBRED V MODRIH BARVAH
Vsebina kompleta za obred:
  • Belo oblačilo in krstna sveča 
Belo oblačilo, ki ga duhovnik pri obredu sv. krsta položi na otroka oz. ga otroku »obleče«. Komplet za obred vsebuje prtiček s čipkasto obrobo in simbolnim izvezenim križem v modri barvi. Dodana je tudi ročno izdelana krstna sveča z modrimi detajli.
  • Spominski album
Darilna knjiga ob krstu otroka služi hkrati kot spominski album in kot razlagam samega zakramenta ter njegovih simbolov. Omogoča lastno ustvarjanje, lepljenje fotografij in vpisu spominov. Večina nas je krščenih tako zgodaj, da se svojega krsta ne spomnimo. Zato je lepo, če krščencu podarimo spomine. Krstni album je dobra izbira.  
  • Moja prva knjiga o Bogu
Kartonka, ki bo otroku v prvih letih življenja pomagala odkrivati božje, sveto in svet. Otrok bo to naprej spoznaval z dotikom reliefnih sličic in odpranjem zavihkov te okrgle kartonke, na katerih so preprosti otroški simboli (cvet, ptiček, medvedek, torta, darilo...)
  • Darilna vrečka
Darilna vrečka, kot priročna rešitev za hitro in elegantno pakiranje darila. S simboli primerna za sveti krst. Velikost 31x22x10cm

Priporočamo; komplet je oblikovan praktično, pri nakupu pa tudi prihranite.