Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 45 €.

Kategorije

ZASIDRAN V VERI 2

Kako je mogoče s pomočjo duhovne proze n

ZASIDRAN V VERI 2
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    1,99 € (10%)

  • Cena s kartico zvestobe:

    17,91 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 17,91 € (0%)
  • Šifra artikla:

    001557

  • Avtor:

    Peter Millonig

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
IZV

Opis izdelka

Peter Millonig
ZASIDRAN V VERI
Kako je mogoče s pomočjo duhovne proze najti Boga?

Druga knjiga se zdi korak naprej v iskanju Božjih odgovorov na pojave časa. Mogoče odseva tudi višjo stopnjo duhovne odprtosti, a zasluga ni moja – ponižno se klanjam večnemu Učitelju. On daje, kadar hoče, in On veleva, kateri misli je potrebno slediti, da bi govorica predramila speča ali otopela srca in jih napotila v smer zveličavne obljube.
Zapisi naj bi pomagali razumeti globine opisanih pojavov in služili kot smerokaz na zapleteni poti do pravičnih spoznanj. Svojega prepričanja ne vsiljujem in si tudi ne bi drznil tega početi, ampak prepuščam posamezniku, da se svobodno odloči. Bralcu seveda želim, da se odloči za Jezusa, ker je le on večen in ker smo samo prek njega večni tudi mi. A izbira ni moja; moja je le beseda, ki jo zastavljam v prizadevanju, da bi sodeloval pri izgrajevanju bogaboječega in s tem lepšega sveta.
Trilogija, ki se s to drugo knjigo pomembno uresničuje, stopa v slovenski knjižni svet pod glavnim naslovom, da je zasidranost v veri odrešujoče izkustvo. Vse premalo se ga zavedamo. Vera v Jezusa je sicer osebna odločitev, a življenje iz nje sodi v javni prostor. Pripadnost Bogu zahteva občestvenost, saj se Duh, ko blagoslavlja svoje stvarstvo, veseli skupnega izkazovanja ljubezni.

180 strani, 17 x 24 cm, trda vezava s ščitnim ovitkom

Prelistajte knjigo