Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Kategorije

Komplet ZAKAJČKI in ŠE BOLJ RADOVEDNI

Otroška vprašanja o veri

Komplet ZAKAJČKI in ŠE BOLJ RADOVEDNI
UGODNO
  • Cena:

    23,90 €

  • Šifra artikla:

    001545

Vsebina kompleta:

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KPL

Opis izdelka

Komplet vsebuje dve knjigi:


ZAKAJČKI
Otroška vprašanja o veri
Zakaj moram k maši? Kakšna je razlika med čudežem in čarovnijo? Zakaj se duhovniki ne poročijo? Zakaj pri obhajilu jemo Jezusa? Tudi vam otroci zastavljajo vprašanja o veri, Jezusu in krščanskem življenju, ki vas spravijo v zadrego?
Glavni junak slikanice je Blaž: radovednež, ki rad sestavlja legokocke. Jezus je njegov superjunak. Odkriti hoče, kakšne supermoči ima, in mu poskuša biti podoben, zato neprestano sprašuje in s hudomušnimi domislicami nasmeji vso družino. Mami in ati se trudita odgovarjati in svoje otroke voditi k Bogu. Knjigo sestavlja 27 prigod iz družinskega vsakdana, barvite ilustracije in nekaj namigov za ustvarjanje, molitev ali razmislek …
64 strani, 21 x 28 cm, trda vezava, barvne ilustracije


ŠE BOLJ RADOVEDNI ZAKAJČKI
Otroška vprašanja o veri
Zakajčki Blaž, Neža in Anton so še bolj radovedni, še bolj nagajivi in še bolj ustvarjalni! Zrasli so v goreče Jezusove prijatelje, mali kristjani so postali raziskovalci Božje besede, ki uživajo v družinskih običajih. Zakaj Marija v jaslicah ne doji Jezusa? Kaj je pepelnica? Zakaj ljudje zbolimo in trpimo? Kako premagamo lenobo?
Otroci so zasidrani v Jezusu, medtem pa se njihova mami in ati pogosto držita za glavo. Večji kot so, zahtevnejša so njihova vprašanja. Pa še teta puberteta vse pogosteje prihaja na obisk, prežene strica bontona in vse postavi na glavo.
Knjiga je polna zabavnih otroških domislic!
64 strani, 21 x 28 cm, trda vezava, barvne ilustracije