Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov


Dopoldne smo imeli tehnične težave, zato ni bila možna komunikacija po e-pošti. Do popolne rešitve so še možne motnje. Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za vsa naročila.

Kategorije

ZASIDRAN V VERI

Kako je mogoče s pomočjo duhovne proze..

ZASIDRAN V VERI
-30%
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  5,97 € (30%)

 • Cena s kartico zvestobe:

  13,93 €

 • Šifra artikla:

  001369

 • Avtor:

  Peter Millonig

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
izv

Opis izdelka

Peter Millonig
Zasidran v veri

Kako je mogoče s pomočjo duhovne proze najti Boga?
Pred nami je knjiga duhovne proze, ki nam pomaga iskati Boga, resnico, dobroto ... Besede prinašajo uteho, presenečajo, spodbujajo, drezajo ... so pa iskrene, klene in jasne ... To niso pridige, tudi pesmi ne, prav tako ne »reklama« za določeno idejo, še manj enciklopedija, učbenik ... so preprosto izziv k razmisleku, povabilo v mišljenje, ki lahko usmerja življenje. Razmišljanja niso dolga, na eni strani knjige hočejo izluščiti jedro stvari, so jasna, odprta ... Njihov edini namen je, da bi ob prebiranju bralec mogel v sebi vzbuditi ali poglobiti ljubezen do Jezusa. Do njegove očarljive privlačnosti in večne resnice. Bog je v njih odkrito navzoč: kot gledalec in poslušalec, kot sogovornik in sodelavec, kot stvarnik in odrešenik, kot dobri Oče in zvesti Brat in vseobjemajoči Duh. Kdor zna in hoče, lahko s temi besedami moli; kdor ne zna, se lahko moliti nauči ...

180 strani, 17 x 24 cm, trda vezava s ščitnim ovitkom