Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Kategorije

KOMPAS

KOMPAS
  • KOMPAS
  • Cena:

    12,95 €

  • Šifra artikla:

    256775

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Kompas - Z Jezusom na poti

S kompasom lahko najdete pot ne glede na to, kje ste. Jezus je kot kompas: daje oporo in orientacijo, z njim greste lahko skupaj skozi življenje. Omogoča, da občutite Božje blagoslove.

Verjetno že poznate štiri kardinalne točke sever, jug, vzhod in zahod. KOMPAS vam jih pokaže in vam pomaga najti pot na neznanem terenu. Ko ni drugih orientacij, je kompas edina smer do prave poti. Zelena puščica kaže proti severu. Ker je igla kompasa vedno poravnana z zemeljskim magnetnim poljem vedno kaže njegovo smer.

Na naslednjem družinskem izletu, pa naj bo taborjenje, pohodništvo v naravi ali lov na zaklad, je lepo imeti spremljevalca, ki vam bo vedno povedal, kam iti. Popoln spremljevalec za otroke. Je enostaven za uporabo in pregledno oblikovan, tako da se fantje in dekleta zlahka naučijo določati položaj in smer. V priročni laneni torbi ga lahko vzamete kamorkoli. Tako vsako potovanje postane avantura. Kompas je idealen tudi kot darilo za prvo obhajilo. Na hrbtni strani je kratka razlaga krščanske simbolike.

Lastnosti:
• Robusten profesionalni kompas
• Za dobro orientacijo
• V laneni torbi – popolno za na pot!
• Velikost: 6 x 8 x 3.5 cm

Preprost in pregleden kompas, ki je zaradi svoje kompaktne velikosti in majhne teže nepogrešljiv pripomoček vsakega gozdarja, skavta, pohodnika. Kompas je shranjen v robustnem, kovinskem ohišju, iskalo pa je opremljeno s tanko črto za natančnejše ciljanje točke v pokrajini. Steklo kompasa je opremljeno s povečevalnim steklom za lažje odčitavanje skale, za še večjo natančnost pa je igla shranjena v tekočini. 

Opozorilo: Pozor! Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. zaradi majhnih delov.