Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov


Dopoldne smo imeli tehnične težave, zato ni bila možna komunikacija po e-pošti. Do popolne rešitve so še možne motnje. Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za vsa naročila.

Kategorije

MEDICINA SVETE HILDEGARDE

TEMELJNO DELO ZA ZDRAVJE ČLOVEKA

MEDICINA SVETE HILDEGARDE
  • MEDICINA SVETE HILDEGARDE
  • Cena:

    35,00 €

  • Šifra artikla:

    203796

  • Avtor:

    Veronika Plantan, mag. Uroš Plantan

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
izv

Opis izdelka

Knjiga Medicina sv. Hildegarde je priročnik, v katerem je skupno 336 in 32 natančnih receptov za izdelavo starodavnih zdravil. Je preplet originalnih Hildegardinih citatov z razlago avtorjev. Posebna je tudi zato, ker je veliko rastlin osvetljenih z vidika sodobne znanosti, vključno s kontraindikacijami.
V knjigi boste našli zdravilno hrano, Hildegardin post in kar je posebnost, vzroke za nastanek bolezni, ki imajo izvor v duši. Temu je dan še posebno velik poudarek v knjigi pri posameznih poglavjih in kot samostojno poglavje imenovano Hildegardina psihoterapija.
Medicina svete Hildegarde je dragocen vodnik na poti iskanja resnice in vas bo spremljal vsakodnevno, ko se bo v vaše srce priplazila senca dvoma, strahu ali žalosti, ko boste iskali rešitev za izhod iz svojega trpljenja. Modrost sv. Hildegarde se je ohranila z razlogom, da nam vsem osvetljuje pot tudi v najtežjih trenutkih našega življenja. Sv. Hildegarda je želela, da se spomnimo, da smo ljudje božja bitja, da nam je Bog dal vse za ohranitev zdravja in da moramo rešitev vedno poiskati v božji modrosti.

260 strani, barvne fotografije, mehka vezav, 15 x 21 cm