Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za vsa naročila.
Dostava in plačila

Dostava in plačila

Naročila bodo uporabniku odpremljena v najkrajšem možnem času (najkasneje v treh delovnih dneh od naročila za blago na zalogi) prek ponudnika poštnih storitev. Dobava naročila je nato odvisna od ponudnika poštnih storitev. Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.

Stroški odpremljanja in pošiljanja za Slovenijo so (v eur z DDV) preko Pošte Slovenija. Obračun je vezan na končni znesek nakupa:

 • nakup do 9,99 eur je strošek odpremljanja in pošiljanja 2,79 eur
 • nakup od 10,00 eur do 29,99 eur je strošek odpremljanja in pošiljanja 4,89 eur
 • nakup nad 30,00 eur je strošek odpremljanja in pošiljanja gratis.

Poštnina za tujino je obračunana pavšalno in sicer:
Italija = 18,00 €
Avstrija = 13,00 € 
Švica = 19,00 €
Hrvaška = 12,00 €
OSTALI = 22,00 €
Sistem vam bo samodejno obračunal stroške pakiranja in pošiljanja po zgornjem ceniku.


Ponudnik spletne prodaje si pridržuje pravico do zavrnitve naročila po lastni presoji.


Cene in način plačila

Vse cene artiklov na spletni strani Spletna knjigarna Ognjišča so navedene v evrih (€ ) in že vključujejo 5%, 9,5% oz. 22% davek na dodano vrednost. Cene veljajo do preklica.

Naročeno blago se plača na način:

 • PO POVZETJU
  Če se uporabnik odloči za plačilo po povzetju, potem bo skupaj s paketom prejel poštno nakaznico, ki jo bo poravnal poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo oz. stroške nakazila (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). Višina dodatnega stroška (provizija) se zaračuna v skladu s cenikom Pošte Slovenije, ki je objavljen na spletni strani www.posta.si. Račun o opravljenem plačilu kupnine bo uporabnik prejel po pošti skupaj z naročenim blagom.
 • PO PREDRAČUNU
  če se odločite za plačilo po predračunu (ta se zaenkrat še ne kreira avtomatsko, ampak ga posredujemo z zamikom), boste po vaši potrditvi naročila po elektronski pošti prejeli predračun. Ko bo ta v celoti poravnan boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostanejo knjige do nadaljnjega v lasti Ognjišča d.o.o.. Če predračuna ne vidite v vaši redni pošti, preverite mapo "Nezaželena pošta".
 • PLAČILO V TREH (3) DO PET (5) OBROKIH
  Nakup na obroke velja le za državljane Republike Slovenije. Našim kupcem omogočamo nakupe v 3-5 mesečnih obrokih brez obresti. Če želite plačati v več obrokih, le to zapišite v VAŠ KOMENTAR K NAROČILU.