Log In

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Vmesni seštevek košarice: €0.00

Dve knjigi Zgodb - v kompletu

izbor zgodb Božo Rustja
Cena: 12,90 €

Zaloga: Na zalogi

Klikni na sliko za povečavo
Dve knjigi Zgodb - v kompletu

Komplet vsebuje:

V PREIZKUŠNJI MI BODI BLIZU, GOSPOD - NOVO
Zgodbe za čas trpljenja in preizkušnje
Zbirka Zgodbe za dušo, Nova serija 4
Kako se soočiti z neuspehom? Ali obstaja zdravilo za žalost? Lahko trnjeva krona prikliče nasmeh na obraz? Knjiga Zgodbe za čas trpljenja in preizkušnje ne prinaša preprostih odgovorov, a v bralcu krepi zavest, da stvari vendarle niso vedno tako tragične, kot se zdijo. Ob prebiranju te knjige boste našli tolažbo in spodbudo. Tudi če ju v tem trenutku ne potrebujete, vas bodo zgodbe opomnile, kako pomembno je naše prizadevanje, da se na vse to dobro pripravimo - tudi z molitvami, ki so na koncu vsakega poglavja. Da se bomo, ko pademo pod križem, lahko pobrali, okrepili in pogumno začeli znova.
Naslovi poglavij: Trpljenje nas prečiščuje; Začeti znova; Bog trpi v človeku; Najdi srečo – osrečuj druge; Biseri bolečine - Zgodbe o žalovanju in izgubi.
Sporočilo knjige V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod nekako dopolnjuje knjiga Obrisal bo solze z njihovih oči, v kateri so zbrane zgodbe o upanju ob izgubi najdražjih in jo lahko naročite skupaj z novo knjigo. 
128 strani, 11,5 x 20,5 cm, trda vezava, barvne fotografije

OBRISAL BO SOLZE Z NJIHOVIH OČI
Nove in stare zgodbe upanja ob izgubi najdražjih.
Zbirka Zgodbe za dušo, Nova serija 1
»Večkrat me kdo vpraša, katero knjigo bi priporočila, da jo podarijo človeku, ki žaluje. Prav nobene knjige tako ne priporočam. Samo osebni stik in poslušanje. S to knjigo zgodb pa je malo drugače. Upala bi si jo dati vsakemu žalujočemu. Lahko jo odpre kjerkoli. Vse zgodbe v knjigi pa so zgodbe konkretnih ljudi. … V knjigi se mi zdijo izredno dragoceni citati iz Svetega pisma in vsa navedena mesta v Svetem pismu, kjer je govora o žalovanju. Vse to je lahko ljudem v veliko pomoč,« je v spremni besedi v knjigo napisala Metka Klevišar.
114 strani, format 11,5 x 20,5 cm, trda vezava, barvne fotografije Ubalda Trnkoczyja

Dodatne informacije

Šifra 001498
Črtna koda 2801110014981
Avtor izbor zgodb Božo Rustja