Log In

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Vmesni seštevek košarice: €0.00

Pobarvanke - komplet

Cena: 6,00 €

Zaloga: Na zalogi

Klikni na sliko za povečavo
Pobarvanke - komplet

KOMPLET POBARVANK

AKCIJA za komplet ceneje, kot posamezno.

Sveti Miklavž

Babica pripoveduje svojim vnukom o Sv. Miklavžu, ki je bil pred davnimi časi rojen na ozemlju današnje Turčije. Dobrota je zazanmovala nejgovo življenje, zato je tudi danes, ko je okoli nas veliko ljudi, ki so potrebni pomoči. vredni posnemanja. Otroci si bodo z barvanjem še lažje zapomnili vsebino... Besedilo: Berta Golob, ilustracije: Silva Karim.

24 strani, format 17 x 24 cm, črnobele risbe, šivano kot zvezek

K sveti maši gremo

Otroci bodo z ugankami in drugimi dejavnostmi skušali doumeti pomen mašne daritve. Skrbno napisano besedilo in naloge ob risbah. Da bo knjižica še lepša, lahko risbe tudi pobarvajo.

24 strami, 17x 24cm, celostranske črnobele ilustracije, šivano kot zvezek 

Škof Baraga

Kot v celotni zbirki pobarvanke je tudi v tej ena stran namenjena besedilu, ena pa ilustraciji, ki jo bodo otroci lahko pobarvali. V kratkem besedilu je predstavljeno življenje misijonarja med Indijanci Friderika Barage. Na koncu bodo lahko otroci škofu Baragi tudi zapeli pesem, ki jo je uglasbil Janez Bitenc.

26 strani, celostranske ilustracije za barvanje

Pobarvaj sveti križev pot

Besedilo zanj je napisala naša vestna sodelavka Berta Golob, ilustrirala pa ga je Silva Karim. Otroci bodo lahko pobarvali ilustracije ter s pomočjo staršev prebirali križev pot v verzih ter svetopisemske odlomke o Jezusovem trpljenju.

30 strani, 17 x 24 cm, črnobele risbe, broširano

Dodatne informacije

Šifra 001499
Črtna koda 2801110014943