Log In

Prijavi se

Ste pozabili geslo?

Vmesni seštevek košarice: €0.00

4 knjige o izgubi bližnjih

Cena: 19,90 €

Zaloga: Na zalogi

Klikni na sliko za povečavo
4 knjige o izgubi bližnjih

Komplet vsebuje: Žalovanje Kaj se zgodi po smrti Izgubiti otroka Obrisal bo solze

 

ŽALOVANJE 

Harold Bauman

Prej ali slej moramo vsi skozi proces žalovanja, in dokler ga sami ne izkusimo, ga ne moremo popolnoma razumeti. Vendar ima potek žalovanja nekatere splošne značilnosti in dobro je če vemo, kaj nas čaka. Pričujoča knjižica je pomagala že tisočim na poti skozi posamezna obdobja žalovanja in v prizadevanju, da bi se naučili znova živeti. Zajema iz posebne tolažbe in iz virov moči, ki jih lahko daje krščanska vera, in kaže pot do ozdravljenja in upanja.

56 strani (11 x 18 cm), barvne fotografije, broširano, zavihki


KAJ SE ZGODI PO SMRTI

David Winter 

Odgovori na pogosta vprašanja v zvezi s smrtjo. Ali lahko kaj vemo z gotovostjo o življenju onstran groba? Ali je mogoč stik z umrlimi? Kdo gre v nebesa? Kaj pa pekel? Reinkarnacija ali vstajenje? Ta in druga vprašanja razodevajo, kako bi mnogi ljudje radi verovali v življenje po smrti, vendar si ga ne morejo predstavljati. Avtor ne prodaja svoje modrosti, ampak išče odgovore o življenju in smrti v Svetem pismu in nauku Cerkve.

88 strani, format 11 x 18 cm, barvne fotografije


IZGUBITI OTROKA

Elaine Storkey

Zbirki Življenjske smernice smo dodali novo knjigo, ki govori o trenutkih, ko v veselo pričakovanje ali družinsko idilo zareže nepričakovana izguba otroka. V takšnih trenutkih gre za občutke velike bolečine, travme in praznine. Na številna vprašanja, ki se ob tem porajajo, in ob iskanju smeri, kako naprej, lahko pomagajo razmišljanja in vzpodbude, zbrane v tej knjigi. Avtorica jih podaja na spodbuden način in pomaga graditi upanje. Lahko so spremstvo skozi težko obdobje, ko se starši postavljajo na noge in poskušajo najti neki smisel ob tej izgubi. 

60 strani, 11 x 18 cm, broširano z zavihki, dvobarvne fotografije


OBRISAL BO SOLZE Z NJIHOVIH OČI
zbral Božo Rustja
Zbirka Zgodbe za dušo nova serija 1

Nove in stare zgodbe upanja ob izgubi najdražjih.
»Večkrat me kdo vpraša, katero knjigo bi priporočila, da jo podarijo človeku, ki žaluje. Prav nobene knjige tako ne priporočam. Samo osebni stik in poslušanje. S to knjigo zgodb pa je malo drugače. Upala bi si jo dati vsakemu žalujočemu. Lahko jo odpre kjerkoli. Vse zgodbe v knjigi pa so zgodbe konkretnih ljudi. … V knjigi se mi zdijo izredno dragoceni citati iz Svetega pisma in vsa navedena mesta v Svetem pismu, kjer je govora o žalovanju. Vse to je lahko ljudem v veliko pomoč,« je v spremni besedi v knjigo napisala Metka Klevišar.
114 strani, format 11,5 x 20,5 cm, trda vezava, barvne fotografije Ubalda Trnkoczyja

Dodatne informacije

Šifra 001495
Črtna koda 2801110014950